Ik was geboren in Nederland in 1986, waar ik naar school voor techniek en technologie ging, zodat heb ik heel wat technische achtergrond. Ik ben een begerige autoenthousiast die houdt van van de schoonheid van auto's en van alle dingen te genieten automobiel. Toen ik mijn eerste auto en een motorfiets kreeg, hield van ik drijf hen in het mooie Nederlandse platteland, zodat begon ik met mijn reis met dat.

Ik houd ook van mijn lokale fietswinkels en fietswinkels te bezoeken. Ik doe heel wat onderzoek en doe mijn onderzoek met mijn klanten ervoor zorgen wij hebben wat wij nodig hebben om een kwaliteitsproduct te verzekeren. Ik bezoek ook de autoreparatiewerkplaatsen. Wanneer ik niet in de winkels ben, houd van ik videospelletjes te spelen, golf te spelen of boeken te lezen. Ik probeer om wat goed bedrijf te hebben ook, aangezien ik mijn eigen auto voor een rotatie gewoonlijk neem. Ik heb veel vrienden in Nederland zodat geniet van ik doorbrengend tijd met hen. Ik houd ook van uit met mijn familie en vrienden in Amsterdam en in de andere provincies van het land te hangen.

Mijn Ebook, die OIC-Autotoebehoren wordt genoemd, is één van de best-sellers.

Nu, als u in Amsterdam bent, bent u welkom om me bij de Nederlandse Automarkt te bezoeken. De Nederlandse Automarkt is de eerste jaarlijkse Expo voor autotoebehoren in Amsterdam. Hier kunt u allerlei autotoebehoren vinden. Sommige mensen, als me, kopen en verkopen voor het eerst hun toebehoren in de wereld. De markt is een chaotisch en overvol beetje, zodat probeert geen „hoofdhandelaar“ te zijn. Nochtans, is het pret om in een kleine groep te zijn en hoe te bekijken uw vrienden en zien wat zij doen hun autotoebehoren doen maken. Ik moet zeggen dat de Expo de meer dan 20 handel drijven heeft. De markt loopt voor ongeveer 3 dagen en kosten over €20. U kunt autotoebehoren kopen bij de markt en hen daarna verkopen bij de handelaar.

Mijn vader vertelde me altijd dat ik een herenkapper ging zijn en dat is wat ik op dit ogenblik doe. Het is heel wat pret geweest. Ik ben door te posten over sommige van mijn haartoebehoren begonnen en wat ik zelf haar doe goed houden kijkend. Ik hoop u houdt van wat ik schrijf omdat ik dat ik het beste en de meeste modieuze herenkapper in de wereld ben geloof, beteken ik ik niet als ik uit de hele wereld ben kijk.

U weet wat ik met mijn haar in een paar weken deed? Ik begon voor mijn haarwas te gaan elke dag en niet alleen verbeterde het mijn blikken maar het heeft me toegestaan om meer zorg van mijn haar te nemen en meer presentabel te kijken. Het helpt ook om heel wat dingen te vermijden die ik met mijn haar heb gedaan vóór en ik houd van zijnd in controle van dingen. Ik zal een overzicht van een product aan het eind van de post doen! Als u haar gaat doen zult u een product willen dat wordt ontworpen om uw haar dat en beschermd tegen de elementen wordt bevochtigd te houden.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik een haarblog, een blog van haartoebehoren en nu een auto bijkomende blog begon.

Ik houd van mijn ervaringen met het grote publiek te delen. De beste manier te delen het is het op Facebook, Instagram en Twitter te delen. Ik houd van uw commentaren en adviezen, las ik hen allen. Ik heb geprobeerd om enkele moeilijkere vragen te beantwoorden. Ik ben een grote ventilator van de auto bijkomende industrie. Wij zijn trots van onze auto bijkomende industrie en wij werken hard om ervoor te zorgen wij aan het front van de industrie blijven. In het verleden de drie jaar, hebben wij een nieuwe generatie van autotoebehoren geïntroduceerd. Vandaag hebben wij een aantal nieuwe producten op de markt. Wij hebben heel wat te verzekeren investeringen gemaakt onze zaken in de toekomst gezond zijn.